J.F.REY és Marius Morel bemutatónap

December 7-én üzletünkben megrendezésre kerül a nagy múltú, franci J.F Rey és Marius Morel szemüvegkeret tervező és gyártó cégek kollekcióinak bemutatása.

Ha nem találsz magadnak szemüvegkeretet és valami különlegesre, egyedire vágysz akkor december 7-én a Prime Optikában a helyed!

Megnézheted és felpróbálhatod a prémium minőségű, kézzel készült, egyedi J.F.Rey szemüvegkeret kollekció modelljeit. A J.F.REY francia cég, egyedi formái és prémium alapanyagokból készült szemüvegkeretei 1985 óta meghatározzák a szemüveg divatot. A keretek merész színei és formavilága különlegessé és egyedülállóvá teszik a J.F.Rey szemüvegkereteit. Nem csak az egyediségre figyelnek hanem arra is, hogy modelljeik a lehető legjobb, alapanyagokból készüljenek. Biztosítva a prémium minőséget és egyediséget, kényelmet a viselője számára.

A kollekció máskor sajnos nem elérhető, mivel Magyarországon nem forgalmazzák és csak két hétig van hazánkban. Így csak december 7-én lesz látható, felpróbálható és megrendelhető üzletünkben.

https://www.jfrey.fr/en/


Az 1880 óta csak szemüvegkeretet tervező és gyártó francia MARIUS MOREL cég szemüvegkeret kollekciói is ott lesznek üzletünkben. A KOALI, NOMAD, LIGHTEC, ÖGA modelleit is felpróbálhatod és kiválaszthatod a hozzád illő szín és formavilágú szemüveget. Most lehetőséged nyílik több száz szemüvegkeret közül válogatni és még segítséget is kapsz hozzá.

Látszerész kollégáinktól kérhetsz segítséget a hozzád illő szemüvegkeret kiválasztásában.

https://morel-france.com/


A Prime Optika egy különleges ajánlattal kedveskedik a bemutató ideje alatt ami a következő:  

  • ajándék látásvizsgálat
  • 20% kedvezmény minden szemüvegkeret árából
  • 20% kedvezmény minden SEIKO és HOYA szemüveglencse árából
  • 25% kezvezmény minden SEIKO és HOYA multifokális szemüveglencse árábólhttps://morel-france.com/

A kialakult járványhelyzet miatt a bemutatón való részvételhez időpontfoglalás szükséges, így elkerüljük a zsúfoltságot üzletünkben.

Időpontot a +36/30-788-3758as telefonszámon és az info@primeoptak.hu email címen lehet egyeztetni kollégáinkkal .