Az optikáról

A Prime Optikát 2020. augusztus 3-án nyitottuk meg. 15 év szakmai tapasztalat és a szakmánk iránti elhivatottság alapján döntöttük el, hogy egy olyan látszerész üzletet nyitunk, ahol valóban a vevő az első! A legfontosabb célunk, hogy minden vásárlónk elégedetten távozzon, őszintén ajánlja optikánkat ismerőseinek és visszatérjen hozzánk. Ezért arra törekszünk, hogy minden vásárlónk magas szintű, személyre szabott kiszolgálást kapjon, legyen szó akár látásvizsgálatról, új szemüveg készítéséről, kontaklencse illesztésről vagy egy régebbi szemüveg javításáról, utólagos beállításáról.

A látásvizsgálat és szemüvegkészítés a legmodernebb eszközökkel történik. A vizsgálathoz egy Huvitz HRK-8000A (Auto Ref/Keratometer) gépet használunk, mely segítségével egy monitoron keresztül tudjuk szemléltetni önnek a szeme állapotát, beleértve az esetlegesen kialakulóban lévő szürkehályogot is. A szemüveg készítéséhez pedig a Huvitz HPE-410 csiszoló- és a Huvitz HBK-410 lencsefeltűző gép nyújt segítséget. Egyfókuszú távoli és olvasószemüvegét akár fél órán belül el is készítjük önnek, melyet egy kávé mellett otthonos környezetben megvárhat.

Üzletünk szemüvegkeret kínálata is pazar. Kellemes környezetben, nyugodtan válogathat, próbálhatja fel a kínálatunkban szereplő márkák modelljeit. Számunkra fontos a megbízhatóság, a minőség és a versenyképes ár, ezért kizárólag olyan cégek kereteit forgalmazzuk, amelyek komoly múlttal rendelkeznek a szemüvegkeretek gyártásának területén. A prémium látásélményt a Hoya, a Seiko és az Essilor szemüveglencséi biztosítják.